• (+30) 2310 474762
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ

Εταιρία τηλεϊατρικής και καινοτομίας, ανέπτυξε και κατοχύρωσε τα πνευματικά δικαιώματα ενός μοναδικού ιατρικού wearable το οποίο την φέρνει στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας αγοράς mIoT (medical Internet of Things).

Ένα wearable εξοπλισμένο με βιοαισθητήρες, εξειδικευμένο στην αξιολόγηση, διαλογή και προτεραιοποίηση Covid-19 ασθενών με κορυφαία υπολογιστική ικανότητα ώστε να εκτελεί περίπλοκα Νευρωνικά Δίκτυα χωρίς να εξαρτάται από τρίτα συστήματα ή την σύνδεση στο internet, παρέχει τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο χωρίς καθυστέρηση και με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

Η VIDAVO, δημιούργησε ένα πολύτιμο εργαλείο ικανό να παρέχει υποστήριξη στις αποφάσεις του ιατρού βάση ενός ενσωματωμένου συστήματος υποστήριξης κλινικών αποφάσεων (CDSS) και αυτή η φιλόδοξη προοπτική του edge computing, που ορίζει την ανάγκη οι συσκευές γύρω μας να αποκτήσουν νοημοσύνη και να είναι ικανές να λαμβάνουν αποφάσεις, αρχίζει να παίρνει μορφή πραγματική με ουσιαστική και αποτελεσματική χρήση.

Η Vidavo είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών (Εν.Α) από το 2010 με τον κωδικό «ΒΙΝΤΑ» και θεωρείται από χρηματοοικονομικούς αναλυτές, ως μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρία.

Image